Слушнете ја најновата рецитација на „Среќа“ од Десанка Максимовиќ

За денес одбрав да читам поезија од една од моите омилени поетеси – Десанка Максимовиќ. Овде е преводот на истата песна на македонски.

Во видео рецитацијата песната е читана на оригинален јазик.

Пријатно слушање!

Не заборавајте да направите subscribe на YouTube каналот за да бидете во тек со сите следни видеа!

close

Дали сакаш во твоето сандаче да стигнуваат
најпосетуваните статии на блогот
на крајот од секоја недела?