Видео рецитација на стихови со наслов „Љубов во септември“ од Бранко Миљковиќ

Претходно го објавив преводот на македонски од истоимената песна, истиот може да го прочитате овде.

Денес ја споделуваме со вас видео рецитацијата.
Текст: Бранко Миљковиќ, а чита: Маја Д. Малиновска.

Пријатно слушање!

Слушнете го и видео рециталот за „Недостижна“ од Гане Тодоровски.

close

Впиши го твојот емаил ако сакаш да станеш дел од нашата блог заедница на читатели