Skip to content

Андријана Јаневска ќе ја претставува Македонија во музички проект за Гинисова книга на рекорди

Андријана Јаневска на официјалната страница на фејсбук им ја соопшти најновата вест на нејзините фанови и следачи.

Таа напиша дека ѝ претставува чест што ќе ја претставува Македнија во прокет за Гинисова Книга на рекорди. Станува збор за музички проект односно песна со најмногу пејачи на светот со наслов: „One Human“ чиј автор е американскиот композитор и продуцент Graham Czaach.

Погледнете ја оригиналната објава

Напишете коментар