Македонија – Анте Поповски (видео рецитација)

Во чест и сеќавање на Анте Поповски, ги читав неговите стихови насловени „Македонија“.

Можете да ја чуете рецитацијата на видеото подолу.
Пријатно слушање!

close

Впиши го твојот емаил ако сакаш да станеш дел од нашата блог заедница на читатели