Предлог книга за деца – Мојата голема книга со најубавите бајки

Оваа џиновска книга претставува прекрасна збирка од класични приказни за децата што ги имаат совладано основите на читањето.

Секоја бајка содржи по неколку зборови кои ќе го збогатат речникот на Вашето дете.  Во Збирката се наоѓаат следниве наслови: Пепелашка, Грдото патче, Јовче и волшебниот грав, Малечката сирена, Снежана и седумте џуџиња, Заспаната убавица и Црвенкапа.

Вашите деца ќе ја обожаат и ќе заспиваат читајќи ги овие светски детски класици!

close

Впиши го твојот емаил ако сакаш да станеш дел од нашата блог заедница на читатели