Skip to content

декември 18, 2020

Носталгично сведоштво на старицата која некогаш била инспирација за култната песна „Селма“ од Бјело Дугме

Прочуената група „Бјлео дугме“ има бројни хитови, но еден од нив има романтична љубовна приказна. … Прочитај повеќе