Рецитал на песната „A l’éclair violent de ta face divine“ од Теодор Агрипа д’Обиње

Со овој последен рецитал ја завршуваме 2020 година и нека љубовта нé следи во 2021, таа нека биде наша водилка и животна радост.

Уживајте!

Слушнете го и овој рецитал на „Тоа таму’ од Петре М. Андреевски.

close

Дали сакаш во твоето сандаче да стигнуваат
најпосетуваните статии на блогот
на крајот од секоја недела?