Skip to content

Прва епизода (втора сезона) од радио емисијата „Кулитерација“

Првата епизода од втората сезона од нашата емисија која се емитува на радио МОФ премиерно беше пуштена минатиот четврток во 18 часот. Сите што немавте можност да ја слушнете сега можете да го направите тоа кога ви одговара.
Во кратката воведна епизода накратко зборувавме за влијанието на ковидот врз сите општествени сфери каде акцентот беше ставен на литературата и културата.

За што си зборувавме, што ви презентиравме, што најавивме можете да слушнете подолу.

 

Напишете коментар