Skip to content

Избрани добитници при поетскиот конкурс на Винарија Сковин!

Винарија Сковин Група која објави поетски конкурс за најкреативна творба поврзана со ,,Денот на Виното – Св. Трифун”, ги објави резултатите од среќните добитници на пакет производи од палетата на Сковин Винарија. Во нивната објава стои:

,,Голема благодарност до сите кои земаа учество во нашиот конкурс. Пријатно бевме изненадени од големиот интерес и ќе продолжиме да ги објавуваме творбите кои ни ги испративте.
За најдобри творби ги одбравме учесниците со шифра:
🍷КОНКОРД
🍷БОЖУЛЕ
🍷ИЗВОР
🍷ЈАРА
🍷МАРИЈОЛА
Им честитаме на добитниците!🍀,,.

Напишете коментар