Трета епизода (втора сезона) од „Кулитерација“ со Емилија Златкова Анастасова

Третата епизода од „Кулитерација“ во која ни гостуваше авторката Емилија Златкова Анастасова е тука. Разговараваме за повеќе теми, за најраните почетоци, за сите нејзини дела, како и нејзините ставови за одредени нешта. Навистина си направивме квалитетен муабет, кој се надеваме дека ќе биде инспиративен. Исто така, имате можност да ја запознаете Емилија од поинаков агол. Јас уживав додека разговаравме, а вие за да се уверите во ова што ви го најавувам преслушајте ја епизодата и проценете сами.

Слушнете го нашиот разговор со кликнување на копчето плеј на плеерот подолу.

Втората епизода во која ни гостуваше Душко Трифуновски можете да ја чуете овде.

close

Дали сакаш во твоето сандаче да стигнуваат
најпосетуваните статии на блогот
на крајот од секоја недела?