Skip to content

Втора епизода (втора сезона) од „Кулитерација“ со Душко Трифуновски

После првата воведна епизода минатиот четврток премиерно беше пуштена втората епизода од Кулитерација на радио МОФ.

Емисијата беше посветена на љубовта и виното како вечна инспирација и во истата малку воведно зборувавме на таа тема, а прочитавме и љубовна поезија. Во вториот дел имавме многу интересен и инспиративен разговор со младиот писател Душко Трифуновски по повод реизданието на неговиот роман, тој ни соопшти и новитети поврзани со неговиот книжевен ангажман.

Да не должиме многу, сите што сакате да ја преслушате, слободно направете го тоа со кликнување на копчето плеј подолу.

Напишете коментар