Skip to content

Видео по повод светскиот ден на книгата

На ваков начин го одбележавме овој ден – светскиот ден на книгата, со наши лични аудио пораки кои ги упатуваме до сите читатели кај нас и во светот. Што претставува книгата за нас? Кое е нејзиното значење? Кавки моќи поседуваат страниците на една книга? И уште многу повеќе си расприкажавме, слушнете го видеото премиерно подолу.
Пријатно слушање!

Во видеото читаат: Лина Димоска, Маја Д.Малиновска, Викторија Саздовска, Анастасија Лефкоска и јас Наталија Наумовска.

Напишете коментар