Палавковците: „Книгата е најдобар пријател“

Мокси уште од мали нозе сакаше да се дружи со книгите. Тот го забележа тоа, но забележа и нешто друго.

Авантурите на Тот, Мокси и Миа, можете да ги следите и на нивната фејсбук страница Палавковците. Таму ќе се сретнете и со една виспрена баба, со црна мачка и со ред други нешта од нивниот секојдневен живот исполнет со секакви згоди и незгоди.

close

Впиши го твојот емаил ако сакаш да станеш дел од нашата блог заедница на читатели