Skip to content

Палавковците: „Денот на македонскиот јазик”

Дури и Тот и Мокси знаат дека денес е важен ден…

Авантурите на Тот, Мокси и Миа можете да ги следите и на нивната фејсбук страница Палавковците. Таму ќе се сретнете и со една виспрена баба, со црна мачка и со ред други нешта од нивниот секојдневен живот исполнет со секакви згоди и незгоди.

Напишете коментар