Петре М. Андреевски – „Сеќавање“ (видео)

„Сеќавање“ од Петре М. Андреевски веќе е на јутјуб каналот – Слушај поезија (и други приказни). Слушнете и погледнете го видеото што го подготвив. Пријатно слушање!

Слушнете ја и песната „Балада за непознатиот“ од Кочо Рацин.

close

Впиши го твојот емаил ако сакаш да станеш дел од нашата блог заедница на читатели