Skip to content

Предлог музика: “Питачот” – Франц Гордон

Франц Гордон е роден во 1971 – ва година, пораснат во Ламхулт, Шведска и е еден од најдобрите композитори ширум светот.
Неговите дела допираат до најдлабоките делови на душата и будат одамна заспани спомени и чувства.  Неколку од неговите дела се: “Француската библиотека”, “Професорот по ликовно”, “Срце направено од вуница” и други.

За денес како предлог го имаме “Питачот” –  инструментална, емоционална,  класична и оригинална композиција. Уживајте!

Напишете коментар