Рецитација на песната „Григор Прличев“ од Блаже Конески

Рецитал посветен на Блаже Конески и на Григор Прличев, двете големи книжевни имиња кои се симбол на македонскиот непокор и македонското име.

Уживајте!

 

close

Впиши го твојот емаил ако сакаш да станеш дел од нашата блог заедница на читатели