Рецитација на „Средба“ од Матеја Матевски

Најновото видео веќе е објавено. Ја читав „Средба“ од Матеја Матевски, извадок од збирката „Дождови“ (1956). Поддржете го каналот со кликнување на копчето subscribe и бидете во тек со сите нови видеа.

Слушнете ја и рецитацијата на песната за „Григор Прличев“ од Блаже Конески.

close

Впиши го твојот емаил ако сакаш да станеш дел од нашата блог заедница на читатели