Skip to content

„Јануари е за многу книги“, најновите акции од Антолог коишто не смеете да ги пропуштите

Под мотото „Јануари е за мноооогу книги“ од издавачката куќа Антолог ги израдуваа читателите со две најнови акции. Акциите започнуваат од денес (10-ти), а ќе траат сè до 23-ти јануари 2022-година. Во големата јануарска акција, имате можност да изберете 5 книги за смо 599 денари или пак 10 книги за 899 денари. Нарачката е многу едностана, го пренесуваме начинот на кој може да си порачате еден или повеќе пакети: „Доколку сакате еден пакет, производот нарачајте го во количина 1, а насловите што ги избирате пишете ни ги во коментар кон нарачката. Количината на нарачаниот продукт е бројот на пакетите што ги сакате, а насловите на книгите ги пишувате во коментар. Книгите се достапни во ограничени количини“, стои на сајтот од Антолог.

Меѓу насловите кои може да ги одберете во пакетите се следниве: „Модар накит“„Компјутерџии“, „Клуб на обожаватели“ и многу други кои може да ги видите на следниве линкови: Пакет 1 (5 книги за 599 ден) и Пакет 2 (10 книги за 899 ден).

Ако досега не си подаривте ништо на себеси, можеби е време да го сторите тоа. Ваше е само да си одберете и да ги подновите домашните библиотеки со најнови наслови!

Напишете коментар