Слушај приказна: Банкарска сметка со сума подеднаква за сите

Најновото видео на јутјуб каналот ‘Слушај поезија и други приказни’ е прикачено. Потребни се помалку од четири минути од вашето време за да чуете што се работи во приказната. Ветувам дека ќе ве инспирира на некаков начин, нема да должам повеќе, ваше е да го чуете. Не заборавајте да направите Subscribe, и да го споделите видеото со сите што треба да го слушнат. Пријатно слушање!

Слушнете ја и приказната за човекот кој имал полни раце работа.

close

Впиши го твојот емаил ако сакаш да станеш дел од нашата блог заедница на читатели