Слушај приказна: „Човекот кој имал полни раце работа“ (Видео)

На каналот Слушај поезија и други приказни може да ја чуете приказната „Човекот кој имал полни раце работа“. Приказната може да се прочита овде, а да се слушне во видеото подолу. Пријатно слушање! Не заборавајте да им ја испратите приказната на тие што треба да ја прочитаат или слушнат.

close

Впиши го твојот емаил ако сакаш да станеш дел од нашата блог заедница на читатели