Песничка за деца „Двата петли гладни“ од Александар С. Трајковски (видео)

Песничката за деца „Двата петли гладни“ од Александар С. Трајковски е прикачена на јутјуб каналот. Таа е дел од збирката „Кратки поеми за најмладите боеми“ (Ѓурѓа) во која се наоѓаат интересни песни за најмалите. Слушнете ја во продолжение песничката и пуштете им ја на дечињата заедно со видеото.

close

Впиши го твојот емаил ако сакаш да станеш дел од нашата блог заедница на читатели