Skip to content

Рецитал на песната „Маја“ од македонскиот поет Радован Павловски

Уживајте ова неделно попладне во рециталот на песната „Маја“ од Радован Павловски. Слободно споделете го со љубителите на поезијата.

Слушнете и погледнете го видеото за „Буквите танцуваат синхронично“ од Наталија Наумовска.

Напишете коментар