Skip to content

Рецитал на песната „Вечен мај“ од Анастасија Лефкоска

Вечен мај е насловот на стиховите кои Анастастија Лефкоска ги напиша и објави на блогот, а јас ги прочитав. Наталија Наумовска го подготви видеото, а вие имате можност во продолжение да слушнете како звучат стиховите. Пријатно слушање!

Слушнете го и видеото со стиховите за „Време“ од Анте Поповски.

Напишете коментар