Skip to content

Слушај поезија: „Љубов“ од Лина Димоска

На Слушај поезија и други приказни објавена е: „Љубов“ од Лина Димоска, а песната можете да ја слушнете на видеото подолу. Стиховите се љубовни со еден поетско-романтичарски набој што не нè остава рамнодушни.

Слушнете ја и „Сребрени ноќни игри“ – Даница Ручигај.

Напишете коментар