Skip to content

декември 17, 2022

Интервју со Симона Николова: „Се надевам дека тука кај нас нема да ја дискриминираат таа книга како што сум дискримирана јас“

Имавме чест да поразговараме со Симона Николова повторно и на нејзино барање која ни најави … Прочитај повеќе