Skip to content

Песничка за деца „Низ градината“ од Александар Саша Трајковски

На јутјуб каналот ја прочитав песничкава за деца „Низ градината“ од авторот Александар С. Трајковски е дел од збирката „Кратки поеми за најмладите боеми“ во издание на Ѓурѓа. Пуштете им ја на дечињата и воедно нека го учат нивното читање. Пријатно слушање!

Слушнете ја и песничката авион со кликнување на следниов линк.