Skip to content

Слушај поезија: „Сокаци“ од Ристо Маџунков

„Сокаци“ од Ристо Маџунков беше последниот избор на каналот Слушај поезија и други приказни. Помалку од една минута трае видеото, а поезијата во себе носи многу моќна нота. Пријатно слушање!

Слушнете и „Каква и да си, дојди“ – Рабиндранат Тагоре