Skip to content

Слушај поезија: „Каква и да си, дојди“ од Рабиндранат Тагоре

„Каква и да си, дојди“ од Рабиндранат Тагоре е најновата поезија прочитана и објавена на каналот „Слушај поезија и други приказни“. Според мене ова е една од најубавите коишто тој ги напишал иако неговото творештво изобилува со олични дела. Слушнете го рециталот во продолжение. Пријатно слушање!

Слушнете и „Место“ од Ристо Маџунков.