Skip to content

Слушај басна: „Малото ракче и мајка му“ – Езоп за деца

Најновата басна на каналот „Слушај поезија и други приказни“ објавена е поучна басна „Малото ракче и мајка му“ во рубриката „Катче за деца“. Видеото можете да го чуете и видите подолу. Пријатно слушање!

Чуете ја и басната: „Мравката и гулабот“.