Skip to content

Слушај басна: „Мравката и гулабот“ – Езоп

„Мравката и гулабот“ е поучна басна од Езоп која првично ја имаме објавено на блогов. Сега ја имаме и во аудио верзија. Драго ќе ми биде доколку ја слушнете и направите subscribe на YouTube каналот. Дополнително, споделете ја со пријателите, членови на семејството за кои мислите дека би било убаво да ја слушнат. Пријатно слушање!

Слушнете ја и приказната банкарска сметка со сума подеднаква за сите..