Skip to content

Видео со афирмации за релаксација, мотивација, себељубов и самодоверба

Во ова видео со афирмации прво од ваков вид на каналот сакам да ви помогнам да постигнете релаксирачко и мотивирачко расположение наутро или пред спиење. Како што препорачувам во видеото, пожелно е да го слушате 21 ден наутро или навечер за да има ефект.

Афирмациите се корисни за “репрограмирање“ на мозокот, односно го спречуваат претераното размислување и ве насочуваат кон позитивна насока. Слушнете го целото видео, а во коментар на каналот напишете како ви се допадна. Поддржете го каналот со претплата (subscribe) која е бесплатна и дадете поддршка за да може да расте.

Пријатно слушање!