Skip to content

Самовилата со ангелски глас – Александар С. Трајковски

„Самовилата со ангелски глас“ од Александар С. Трајковски е последно објавена на јутјуб каналот „Слушај поезија и други приказни“. Слушнете го текстот на видеото подолу и слободно споделете го со вљубениците на поезијата.