Skip to content

Промоција на детската книга „Едно слонче со црвено балонче“ од Софија Петковска

„Едно слонче со црвено балонче“ од авторката Софија Петковска наскоро ќе доживее промоција. Книгата за деца неодамна излезе од печат, а содржи интерактивни и поучни содржини за најмалите.

Промоцијата ќе се одржи на ден: 11.11.2023 (сабота) со почеток во 17 часот, во кафе бар ,,Школски”.

Кафе барот се наоѓа во населбата Даме Груев (ГЕГЕ), со поглед кон главната улица ,,Лука Геров” во Скопје.

Линк со гугл мапа од местото на оддржување на настанот: https://maps.app.goo.gl/mAFvmuU5PuNefTok8

На промоцијата, книгата ќе може да се купи по промотивна цена од 300 денари.

Авторката ве очекува со нетрпение и задволоство.

Напишете коментар