Skip to content

Божикна приказна: Човекот и птиците – Пол Харвеј

Божикна приказна: Човекот и птиците – Пол Харвеј е насловот на најновото видео на каналот „Слушај поезија и други приказни“. Со оваа видео приказна ви го честитаме големиот празник Божик, христовото раѓање. Ви посакуваме здравје, среќа, мир, љубов и хармонија во душите и во вашите домови! Нека е за многу години! Христос се роди! Навистина се роди! Слушнете ја оваа приказна во времетраење од три минути која е напишана токму за денешниов ден. Може и да ја споделите со најблиските за да ја слушнат и тие. И не заборавајте да го поддржите каналот на YouTube. Пријатно слушање!

Напишете коментар