Skip to content

Видео со поучна приказна: „Составот кој ја расплака една учителка“

Видео со поучна приказна: „Составот кој ја расплака една учителка“ во кое можете да слушнете што напишала една ученичка и какви реакции предизвикал составот кај учителката и нејзиниот сопруг. Зошто се расплакала наставничката слушнете за да дознаете. Приказната е корисна за сите возрасти, но најповеќе треба да ја слушнат повозрасните. Им користи на родителите, на наставниците, на сите што работат со деца за преку очите на едно девојче да сфатат што всушност им е потребно на децата. Слушнете ја приказната и споделете ја со сите оние за кои мислите дека треба да ја слушнат.

Напишете коментар