Шест тренда за книги за 2016-та: Поглед кон иднината

Најголемиот двигател што не познава возрасни граници во продажбата на печатени книги беше наглата побарувачка за боенки за возрасни.

close

Впиши го твојот емаил ако сакаш да станеш дел од нашата блог заедница на читатели