Виртуозно ,,В”

Видов вид виделина

Веана везден во виугите

Вермут вирее виулично

Виуги венеат верижно

Возливен влетав внатре

Внесувам, викот вџашен

Враќајќи вознес велелентен

Воздивнав враголентен        

close

Впиши го војот емаил ако сакаш да станеш дел од нашата блог заедница на читатели!