Ваши дела Конкурси

Ти

Се појави тивко,

од никаде.

Се појави изненадно,

без најава.

Се појави ко блесок,

во темнина.

Иако беше тивко –

гласно одекна!

Иако беше изненадно –

јасно постана!

Иако беше блесок –

живот ми осветли!

Автор:
С.С

Similar Posts

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Крајбрежје