Skip to content

мај 1, 2019

Спомен

  • by

Кога среќата е далеку,

а тагата длабоко во тебе,

сврти се назад…

избриши ја прашината … Прочитај повеќе

Странци

  • by

После долго време,

Неизбежно враќање ,

На истото, старо место.

Одејки по истиот пат,

Само … Прочитај повеќе