Нашиот блог е номиниран за најдобар блог за 2019-та година!

Како лани и оваа година блогот доби номинација за најдобар блог/сајт на годината. Нам ни претставува огромна чест што повторно се наоѓаме на „листата“ покрај другите македонски сајтови/блогови.
Сакаме да соопштиме дека ни е драго што некој го препознава тоа што го правиме и што остануваме „забележани“.
Драги читатели без вашата поддршка и без вашето „учество“ во градењето на нашите содржини и ширењето на „пишаниот збор“ блогот немаше да биде тоа што е.
Ви благодариме на сите што од самиот почеток сте со нас и будно нѐ следите (и на останатите социјални мрежи) и учествувате во сите активности што ги подготвуваме. Изразуваме благодарност и до Сајт на годината за укажаната можност.

 • Што бараме од вас?

  Доколку сметате дека нашиот Блог ја заслужува титулата „Најдобар блог на 2019 година“ тогаш треба да го дадете вашиот глас преку едноставно гласење (доделување поени).
 • Ќе го отворите следниот линк и ќе излезат следните инструкции:
  Начин на гласање:
  – Треба да се пријавите со Вашата е-пошта за да можете да гласате.
  – Откако ќе се пријавите, на Вашата е-пошта ќе пристигне линк за гласање.
  – Од линкот можете да гласате само еднаш.
 • Откако ќе пристигне линкот за гласање во категоријата го кликнувате и тој ве води кон списокот со категории и ја одбирате категоријата Најдобар блог каде што ќе имате можност да гласате за три сајтови/блогвои, со 2, 6 и 10 поени.
 • Ако сметате дека заслужуваме да бидеме избрани за „најдобри“ оваа година, бидете великодушни и нескромно ве покануваме да гласате за нас со 10 поени 🙂
 • Ви благодариме на вниманието и на вашите одвоени минути за да го спроведите гласањето!
 • Изборот останува во ваши раце, нека бидат избрани најдобрите!

Прогласувањето на најдобрите сајтови за 2019 година ќе се одржи на 17.12.2019.

close

Впиши го твојот емаил ако сакаш да станеш дел од нашата блог заедница на читатели