Skip to content

Илустрации на артист кој сака да го сврти вниманието кон проблемите на модерниот свет

Депресијата демне на секој чекор, препознајте ја!

Планетата Земја е во опасност, а луѓето се тие што ја уништуваат

Внимателно со природата и ресурсите за производство!

Има фотографии и надвор од екранот на твојот мобилен

Книгите даваат светлина!

Парите никогаш нема да ја дадат топлината како што тоа го прави домот

Ценете го она што го имате бидејќи кога ќе го загубите сфаќате колку билно важно

Крадец на „време“

Продолжува на следна страна.

Pages: 1 2 3

Напишете коментар