Skip to content

Илустрации на артист кој сака да го сврти вниманието кон проблемите на модерниот свет

Луѓето се почитуваат и сакаат додека се живи, празнината е голема кога ќе заминат

Кога #хаштагот е поважен од другите реални работи…

Гласот на поединецот исчезнува како обиен чад?

На скалата до успехот ќе се соочиме со секакви „препреки“

Социјалните мрежи се подеднакво штетни колку што се и корисни

Pages: 1 2 3

Напишете коментар