Литература Македонска поезија Поезија

Драматично ,,Д”

 

Дур думам думата

Далга далдиса дејчето

Долу до далјанот

Далеку догура дупачлакот

Дали да дарувам другата

Дејгиди друшке дудинке

Слични написи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Крајбрежје