Конкурс за различни уметници од повеќе области ,,Звуците од чаршијата”

Културно Информативниот Центар – Скопје, објавува конкурс каде ги повикува сите уметници од различни области да конкурираат за манифестацијата “ЗВУЦИТЕ НА ЧАРШИЈАТА“ 2020 година.

Конкурсот ќе трае до 15 август 2020 година.
Заинтересираните страни треба да испратат кратка биографија, опис на проектот, програма која ќе ја изведуваат, слики кои ќе бидат изложени, фотографии, литературни дела…

Kонцертите и настаните ќе се реализираaт почитувајќи ги мерките и препораките за заштита од коронавирусот.

e-mail: [email protected]

Линк кој води до настанот.

 

close

Впиши го твојот емаил ако сакаш да станеш дел од нашата блог заедница на читатели