Љубов од Ацо Шопов

 ,,Патував долго,

патував цела вечност,

од тебе до мојата небиднина”.

                                     A. Шопов

                                                                                                   Рецитира: Мишо Ристовски
close

Впиши го твојот емаил ако сакаш да станеш дел од нашата блог заедница на читатели