Мисли и цитати Мотивација

10 мотивациони мисли кои ќе ве мотивираат да ги остварите своите цели

На сите понекогаш ни е потребна доза мотивација и поттик за да продолжиме напред.

Прочитајте ги овие 10 мотивациони мисли коиќе ви помогнат да се мотивирате.

,,Губитниците замислуваат казни за неуспехот. Победниците замислуваат награди за успехот.”

,,Храброст е да се соочиш со своите стравови. Глупост е да не се плашиш од ништо!”

,,Победата е секогаш остварлива само за оние кои не престануваат да се борат.

,,Оној момент кога ништо не учите, мислам дека вие сте мртви.“

„Никој не губи никого, бидејќи никој не поседува никого.”

„Верувам дека постои внатрешна моќ која создава победници и губитници. А, победници се оние кои ја слушаат вистината што им ја зборува срцето.“ 

„Може да си осамен дури и тогаш кога многу луѓе те сакаат, ако на никому не си еден и единствен.”

„Единствениот човек кој е образован, е оној кој научил како да се менува.”

„Запомнете дека некогаш е неверојатна среќа да не го добиете она што го сакате.”

„Давањето сè од себе во овој момент ве става во подобра положба во наредниот момент.“

Прочитајте ги и овие мисли за животот!

Similar Posts

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Крајбрежје