Литература Рецитации

Чујте ја најновата видео рецитација за „Опомена“ од Десанка Максимовиќ

За денес изборот е следниов. Повторно читам стихови од Десанка Максимовиќ, на српски јазик. Посетете го мојот YoutTube канал за да ги слушнете и останатите рецитации.

Пријатно слушање!

На следниов линк слушнете ја и претходната рецитација, со наслов „Среќа“!

Слични написи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Крајбрежје