Skip to content

Предлог книга за деца – Исидора Мун оди на панаѓур од Хариет Мункастер

  • by

Оваа книга за деца едноставно мора да ја имате на вашите полици! Сите деца ја обожаваат!

Краток опис

Мајка ѝ е самовила, а татко ѝ е вампир, а таа е по малку од двете. Оди на часови да стане самовила но и вампир. Тешко се снаоѓа, но постојано е среќна.

Исидора со нетрпение ја очекува нејзината прва посета на панаѓурот, но кога ќе пристигне таму, не е ни приближно толку волшебно како што очекуваше.

Можеби едно благо замавнување со волшебното стапче или, пак, капка волшебна напивка би можела да го направи панаѓурот навистина спектакуларен…

Што би можело да тргне наопаку…? Прочитајте како со волшебното стапче панаѓурот стана волшебен!

Напишете коментар