Литература Македонска поезија Рецитации

Видео рецитација на „Бисера“ од Константин Миладинов

Денес ја споделуваме со вас видео рецитацијата на една од најубавите лирски македонски љубовни песни „Бисера“ од Константин Миладинов.

Чита: Маја Д. Малиновска.

Пријатно слушање!

Слушнете го и видео рециталот за „Љубов во септември“ од Бранко Миљковиќ.

Similar Posts

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Крајбрежје